Beste flyttebyrå Drøbak

Leter du etter flyttebyrå i Drøbak?

Er du på flyttefot og trenger hjelp av et flyttebyrå i Drøbak eller et som tar på seg oppdrag i området? Uansett hvilke behov, ønsker og krav du har, så vil du motta tilbud fra et kompetent og kvalitetssikret flyttebyrå i Drøbak.

Alle flyttebyråene vi samarbeider med i Drøbak er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, ha alle sertifikater og formelle krav i orden i tillegg til å ha bred og god erfaring.

For å motta tilbud fyller du bare ut og sender inn skjemaet, så formidler vi forespørselen til det flyttebyrået i Drøbak som passer dine behov og ønsker best.

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Drøbak

Send oss en kort beskrivelse av ditt flytteoppdrag, så finner vi det mest passende flyttebyrået i Drøbak for akkurat ditt oppdrag.

hero
1/5: Privat eller bedrift?
Privat eller bedrift

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdragsforesørselen. Dine personopplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du et tilbud på flyttebyrå i Drøbak på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av hva du ser ditt flytteoppdrag flyttebyrå i Drøbak.

Alle henvendelser om flyttebyrå i Drøbak blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt henvendelsen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra et flyttebyrå som tar på seg oppdrag i Drøbak.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for flytteoppdraget i Drøbak.

3. Oppdraget utføres

Flyttebyrå i Drøbak gjennomfører flyttingen ut fra dine ønsker og behov, til avtalt tidspunkt og pris.

Flyttelasset.no samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar oppdrag i Drøbak.

.

Pris flyttebyrå Drøbak

De fleste flyttebyråene i Drøbak opererer med timespris og fastpris på noen oppdrag. Timesprisen flyttebyråene i Drøbak tar varierer mellom 950 kroner til 1.750 kroner for en til to mann inklusiv flyttebil.

For ekstra bærehjelp tar de fleste flyttebyråene i Drøbak en timespris fra 500 kroner til 750 kroner. Alle disse prisene er inklusive merverdiavgift.

Det er mange av flyttebyråene i Drøbak som tilbyr fastpris etter å ha gjennomført befaring av hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes.

I tillegg må det avklares hvilke tilleggstjenester som skal gjennomføres og omfanget av disse før man vil motta et tilbud på fastpris på flyttetjenester i Drøbak.

Noen priseksempler på flyttebyrå i Drøbak

Her er noen eksempler på priser på flyttebyrå i Drøbak:

 • Timespris Drøbak for 1-2 mann inklusive flyttebil: fra kr 950,- til kr 1.750,-
 • Timespris Drøbak for 3 mann inklusive flyttebil: fra kr 1.500,-
 • Flyttevask Drøbak: fra kr 70,- til kr 90,- per kvadratmeter
 • 1 roms leilighet Drøbak (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
 • 2 roms leilighet Drøbak (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 11.000,-
 • 3 roms leilighet Drøbak (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
 • 4 roms leilighet Drøbak (ca. 100m²): fra kr 11.500,- til kr 20.000,-

Dette er gjennomsnittlige priser hos flyttebyrå i Drøbak, men det er tilfeller som er både billigere og dyrere – alt etter omfang av flyttelasset og distansen det skal flyttes.

Hva kan et flyttebyrå i Drøbak hjelpe med?

Pakkehjelp Drøbak

Mange velger å benytte seg av hjelp til pakkingen av flyttelasset i Drøbak – både på grunn av at man sparer tid selv, men også penger på plassen det opptar.

De som har drevet med flytting i Drøbak en stund har god erfaring med effektiv pakking og god utnyttelse av plass.

Pakkemateriell Drøbak

Som regel får du kjøpt bobleplast, esker og lignende billigere gjennom flyttebyrået i Drøbak.

Montering/demontering Drøbak

De fleste flyttebyråene i Drøbak tilbyr hjelp til å demontere/montere nye og brukte møbler i forbindelse med flytting.

Bortkjøring/Rydding Drøbak

I forbindelse med flytting i Drøbak er det ofte møbler og annet avfall man ønsker å få fjernet.

Flyttebyråene i Drøbak kan ta på seg jobben med å rydde og å få kjørt bort alt som skal kastes.

Spesialgjenstander Drøbak

Flytting av spesialgjenstander i Drøbak, som pianoer og lignende, krever godt utstyr og god erfaring med flytting av tunge og ofte dyre gjenstander.

De aller fleste flyttebyråene i Drøbak vi samarbeider med har erfaring med flytting av spesialgjenstander.

Mellomlagring/oppbevaring Drøbak

Har du behov for å mellomlagre inventar etter flytting tilbyr mange av flyttebyråene i Drøbak dette som egen tjeneste eller i samarbeid med aktører som driver lagervirksomhet.

Flyttevask Drøbak

Når man flytter skal man som oftest levere boligen til noen andre og det kan være betryggende og beroligende å vite at noen profesjonelle tar hånd om den biten i Drøbak.

Dette tar som regel ikke flyttebyråene i Drøbak så mye for som man ofte tror.

Flyttetransport Drøbak

Transport av flyttelasset er hovedoppgaven til flyttebyrået i Drøbak.

Det er mange som vurderer å leie flyttebil for å gjennomføre flyttingen selv, men bruker man et flyttebyrå i Drøbak overlater man jobben til noen som har god erfaring med dette på daglig basis.

Rydding av dødsbo Drøbak

For mange er det vanskelig å rydde i et dødsbo etter noen som man har hatt nær, og derfor velger man heller å benytte seg av et flyttebyrå i Drøbak til å rydde, kjøre bort avfall og møbler, samt vaske ned boligen.

Flyttebyrå bedrift Drøbak

Kontorflytting Drøbak

Kontorflytting i Drøbak kan være en stor og krevende prosess, derfor er det viktig at det gjennomføres med så effektivt og behagelig som mulig, med minst mulig inngrep i driftshverdagen.

De fleste flyttebyråene i Drøbak som har erfaring med kontorflytting kjenner til prosessene, er gode på planlegging og har god erfaring med hvilke hensyn som tas.

Pakking Drøbak

Kontorflytting i Drøbak kan være krevende hvis man skal gjennomføre all pakking selv, derfor leier mange inn flyttebyrå i Drøbak til å gjennomføre jobben med ned- og oppakking.

Montering/demontering Drøbak

Når man flytter kontor i Drøbak er det ofte innkjøp av nye møbler i kombinasjon med gjenbruk av gamle, og i den forbindelse kan det være tidkrevende å montere/demontere alt selv.

Flytting – transport Drøbak

Selve transporten av møbler og inventar er hovedoppgaven de fleste flyttebyråene i Drøbak tilbyr, og det kan være mer kostnadseffektivt å leie inn et byrå enn å gjennomføre flyttingen selv.

Avfallshåndtering Drøbak

I forbindelse med flytting av kontor i Drøbak kan det være det er en del møbler og lignende som skal avhendes.

Da kan det være lurt å avtale med flyttebyrået i Drøbak at de tar seg av alt avfall og bortkjøringen av dette.

Kontorvask Drøbak

Når kontoret i Drøbak er tømt skal det stort sett gjennomgå en fullstendig nedvask før avlevering.

De fleste flyttebyråene i Drøbak som tilbyr kontorflytting kan også ta på seg jobben med å rengjøre lokalene for avlevering.

Hva påvirker prisen på flyttebyrå i Drøbak?

Det som først og fremst påvirker prisen på flyttebyrå i Drøbak, er størrelsen på flyttelasset og distansen det skal flyttes. Jo flere ting du har og jo lengre avstanden er, jo dyrere blir prisen på flyttebyrå i Drøbak.

Utover dette er det størst flytteaktivitet om sommeren og spesielt på store studiesteder, som er med på å øke etterspørselen – og som igjen øker prisene på flyttebyrå i Drøbak.

Du bør inngå en skriftlig avtale med flyttebyrået i Drøbak som beskriver oppdraget og hvilken pris det har, enten i form av timespris med forventet tidsbruk eller en fastpris på hele oppdraget.

flyttebyrå Drøbak

Hvordan beregner man størrelsen på flyttelasset i Drøbak?

Når flyttebyrået i Drøbak beregner pris er en av de viktigste faktorene størrelsen på flyttelasset, som normalt sett beregnes i kubikkmeter.

Det kan være vanskelig selv for de mest erfarne flyttebyråene i Drøbak å beregne eksakt kubikkmeter, men en tommelfingerregel kan være å dele boarealet på tre for å finne hvor mange kubikkmeter det sånn cirka er – bare husk å ta med boder, garasje, kjeller og loft i beregningen.

Noen eksempler:

 • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
 • 2 roms leilighet på 40 – 70m² utgjør ca. 20 – 25 m³
 • 3 roms leilighet på 65 – 90m² utgjør ca.  25 – 30 m³
 • Enebolig på 100 – 150m² utgjør ca. 35 – 50 m³
 • Vaskemaskin/komfyr utgjør ca. 0,6 m³
 • 1 flytteeske utgjør ca. 0,1 m³

Hva bør du tenke på før du innhenter pris på flyttebyrå i Drøbak?

Før du innhenter tilbud fra flyttebyrå i Drøbak bør du ha en klar oversikt over omfanget av flyttelasset.

Når du mottar tilbud fra flyttebyrå i Drøbak er det enten basert på en grundig beskrivelse av oppdraget fra deg eller etter at de har hatt en befaring hos deg. Da er det viktig at flyttebyrået i Drøbak har et reelt bilde av hva som skal flyttes, hvor det skal flyttes og hvilke andre tjenester de skal utføre.

Du bør planlegge flytteprosessen i så god tid som mulig, det gjør at du har bedre forutsetninger for å kunne inngå en avtale med et flyttebyrå flyttebyrået i Drøbak som du blir fornøyd med.

flyttebyrå Drøbak

Billig flyttebyrå Drøbak

De fleste ønsker å betale minst mulig for flyttetjenester i Drøbak, men billigst er ikke alltid best.

Pris på flyttebyrå i Drøbak er og skal være viktig for deg, men det er også tingene dine. Du vil forsikre deg om at tingene dine er i ivaretatt før, under og etter transport – derfor er seriøsiteten og kvaliteten på flyttebyrået i Drøbak en faktor du bør ta med i beregningen.

Vi vet at alle disse tingene er viktig for deg, derfor samarbeider vi kun med flyttebyråer i Drøbak som innehar de kvalitetene man bør se etter. Det er uansett viktig at du sjekker at alt føles og oppleves trygt og sikkert med de flyttebyråene i Drøbak du mottar tilbud fra.

Hvilket flyttebyrå er best i Drøbak?

Hvilket flyttebyrå i Drøbak som er best kan være en vanskelig oppgave å avgjøre, men det er en del faktorer som spiller inn når man skal velge ut den beste kandidaten.

Først og fremst bør det flyttebyrået man velger i Drøbak være registrert i Brønnøysundregisteret. Det kan også være en fordel å sjekke flyttebyrået i Drøbak sin økonomi på proff.no. Det vil gi deg en indikasjon på hvordan tingenes tilstand er i selskapet i form av hvor lenge de har holdt på og hvordan det økonomiske bildet til flyttebyrået i Drøbak er.

Du bør også sjekke hvilke forsikringer flyttebyrået i Drøbak tilbyr, egenandel og hvorvidt du bør tegne egne dekninger utenom.

Til slutt handler det rett og slett om hvilke behov og kriterier du har til flyttebyrået i Drøbak du ønsker å benytte. Du vil jo forsikre deg om at flyttebyrået i Drøbak kan gjennomføre oppdraget på en tilfredsstillende måte, både økonomisk og kvalitetsmessig.

flyttebyrå Drøbak

Tilbud fra flyttebyrå i Drøbak gjennom Flyttelasset.no

Motta tilbud fra flyttebyrå i Drøbak.

Flyttelasset.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig flyttebyrå som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar på seg oppdrag i Drøbak.

Fyll ut skjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av det mest passende flyttebyrået i Drøbak innen kort tid.

Flyttebyrå Drøbak

Hvordan fungerer Flyttelasset.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge flyttebyrå i Drøbak.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi et kvalitetssikret flyttebyrå i Drøbak som passer for deg.

Målet til Flyttelasset.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige flyttebyråene som tar på seg oppdrag i Drøbak.

Fyll ut skjemaet og få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra flyttebyrå i Drøbak!

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Drøbak

Send oss en kort beskrivelse av ditt flytteoppdrag, så finner vi det mest passende flyttebyrået i Drøbak for akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/5: Privat eller bedrift?
Privat eller bedrift

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdragsforesørselen. Dine personopplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Flyttetjenester Drøbak

Flyttetjenester i Drøbak kan omfatte en rekke ulike tjenester relatert til flytting av personlige eiendeler og møbler fra en bolig eller bedrift til en annen. Her er noen eksempler på tjenester som kan inngå i flytteprosessen:

 1. Flyttevask i Drøbak

  Dette innebærer å utføre en grundig rengjøring av boligen eller bedriften som skal forlates etter at alle eiendelene er fjernet. Flyttevasken i Drøbak kan omfatte rengjøring av alle rom, inkludert kjøkken, bad og soverom, samt rengjøring av vinduer, vegger og gulv.
 2. Pakking og klargjøring

  Flyttebyråer i Drøbak kan tilby hjelp med pakking og klargjøring av alle eiendelene dine for transport. Dette inkluderer riktig emballasje, merking og organisering av gjenstandene dine.
 3. Flytteprosessen

  Flyttebyråer i Drøbak kan transportere alle eiendelene dine fra ditt gamle hjem eller kontor til det nye. Dette inkluderer lasting av eiendelene inn i bilen eller lastebilen, transport til destinasjonen og lossing på det nye stedet.
 4. Montering og demontering

  Flyttebyråer i Drøbak kan også tilby hjelp med montering og demontering av møbler og annet utstyr som skal flyttes. Dette kan inkludere å ta fra hverandre senger, skrivebord og hyller og sette dem sammen igjen på det nye stedet.
 5. Lagring

  Hvis du ikke har plass til alle eiendelene dine i det nye hjemmet eller kontoret, kan flyttebyråer i Drøbak tilby midlertidig lagring av dine eiendeler. Dette kan være en praktisk løsning hvis du trenger ekstra lagringsplass eller hvis du flytter til en midlertidig bolig før du flytter til det endelige stedet.

Mange flyttebyråer i Drøbak tilbyr også tilleggstjenester som forsikring og hjelp med å håndtere spesialgjenstander, som pianoer eller antikviteter. Det kan være lurt å undersøke hvilke tjenester som tilbys av ulike flyttebyråer i Drøbak for å finne en tjeneste som passer dine behov og budsjett.

Flyttefirma Drøbak

Det er flere grunner til at man bør vurdere å bruke et flyttefirma i Drøbak når man skal flytte. For det første har flyttebyråer i Drøbak erfaring med å håndtere en rekke flytteoppdrag, og har derfor den nødvendige kompetansen og kunnskapen til å sikre at alt går smertefritt. Det er spesielt viktig å benytte et flyttefirma i Drøbak hvis du har spesielle behov eller har verdifulle gjenstander som skal flyttes. Hyrer du inn et flyttefirma i Drøbak kan du være trygg på at alle eiendelene dine blir håndtert og transportert på en sikker måte. flyttefirmaer i Drøbak har riktig utstyr og verktøy for å sikre at møblene dine blir løftet, transportert og plassert på en trygg og sikker måte.

En annen fordel ved å bruke et flyttefirma i Drøbak kan du spare tid og krefter ved å la de profesjonelle håndtere alle aspekter av flyttingen. Bruker du et flyttefirma i Drøbak gir det deg frihet til å fokusere på andre aspekter av flytteprosessen, som å organisere papirarbeid, kontakte kraftleverandører og adressere andre ting som må ordnes før flyttingen. Mange flyttefirmaer i Drøbak tilbyr også forsikring for å dekke eventuelle skader som måtte oppstå under flyttingen.

Flyttefirmaer i Drøbak har også alt nødvendig utstyr og verktøy for å sikre en problemfri flytting. Flyttefirmaer i Drøbak har alt fra lastebiler og transportutstyr til riktig emballasje og verktøy for montering og demontering av møbler.

Ved å bruke et flyttefirma i Drøbak kan du dermed være trygg på at din flytteprosess vil gå så effektivt og problemfritt som mulig.

flyttebyra 8

Flyttetransport Drøbak

Flyttetransport i Drøbak er transport av flyttelass fra ett sted til et annet. Flyttetransporten i Drøbak kan inkludere alt fra møbler og elektronikk til personlige eiendeler og verdifulle gjenstander.

Flyttetransport i Drøbak kan være en viktig del av flytteprosessen, spesielt hvis du har mye innbo eller verdifulle gjenstander som må transporteres på en sikker og effektiv måte.

Mange flyttebyråer i Drøbak tilbyr spesialisert transport av flyttelass og kan gi deg ekspertise og hjelp gjennom hele flytteprosessen.

Flyttebyråer i Drøbak

Leter du etter flyttebyrå i Drøbak, som er en by i Frogn kommune?

Drøbak har ca. 13.530 innbyggere, og vi har bistått mange med å finne beste flyttebyrå i Drøbak.

De aller fleste av Follos 18 flyttebyråer tar på seg oppdrag i Drøbak.

Flyttelasset.no sitt mål er å finne det beste flyttebyrået i Drøbak til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Flyttebyrå Drøbak