Beste flyttebyrå Halden

Leter du etter flyttebyrå i Halden?

Er du på flyttefot og trenger hjelp av et flyttebyrå i Halden eller et som tar på seg oppdrag i området? Uansett hvilke behov, ønsker og krav du har, så vil du motta tilbud fra et kompetent og kvalitetssikret flyttebyrå i Halden.

Alle flyttebyråene vi samarbeider med i Halden er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, ha alle sertifikater og formelle krav i orden i tillegg til å ha bred og god erfaring.

For å motta tilbud fyller du bare ut og sender inn skjemaet, så formidler vi forespørselen til det flyttebyrået i Halden som passer dine behov og ønsker best.

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Halden

hero
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
 • Kontaktinfo

Privat eller bedrift

Privat eller bedrift

Slik får du et tilbud på flyttebyrå i Halden på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av hva du ser ditt flytteoppdrag flyttebyrå i Halden.

Alle henvendelser om flyttebyrå i Halden blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt henvendelsen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra et flyttebyrå som tar på seg oppdrag i Halden.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for flytteoppdraget i Halden.

3. Oppdraget utføres

Flyttebyrå i Halden gjennomfører flyttingen ut fra dine ønsker og behov, til avtalt tidspunkt og pris.

Flyttelasset.no samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar oppdrag i Halden.

.

Hva kan et flyttebyrå i Halden hjelpe med?

Pakkehjelp Halden

Mange velger å benytte seg av hjelp til pakkingen av flyttelasset i Halden – både på grunn av at man sparer tid selv, men også penger på plassen det opptar.

De som har drevet med flytting i Halden en stund har god erfaring med effektiv pakking og god utnyttelse av plass.

Pakkemateriell Halden

Som regel får du kjøpt bobleplast, esker og lignende billigere gjennom flyttebyrået i Halden.

Montering/demontering Halden

De fleste flyttebyråene i Halden tilbyr hjelp til å demontere/montere nye og brukte møbler i forbindelse med flytting.

Bortkjøring/Rydding Halden

I forbindelse med flytting i Halden er det ofte møbler og annet avfall man ønsker å få fjernet.

Flyttebyråene i Halden kan ta på seg jobben med å rydde og å få kjørt bort alt som skal kastes.

Spesialgjenstander Halden

Flytting av spesialgjenstander i Halden, som pianoer og lignende, krever godt utstyr og god erfaring med flytting av tunge og ofte dyre gjenstander.

De aller fleste flyttebyråene i Halden vi samarbeider med har erfaring med flytting av spesialgjenstander.

Mellomlagring/oppbevaring Halden

Har du behov for å mellomlagre inventar etter flytting tilbyr mange av flyttebyråene i Halden dette som egen tjeneste eller i samarbeid med aktører som driver lagervirksomhet.

Flyttevask Halden

Når man flytter skal man som oftest levere boligen til noen andre og det kan være betryggende og beroligende å vite at noen profesjonelle tar hånd om den biten i Halden.

Dette tar som regel ikke flyttebyråene i Halden så mye for som man ofte tror.

Flyttetransport Halden

Transport av flyttelasset er hovedoppgaven til flyttebyrået i Halden.

Det er mange som vurderer å leie flyttebil for å gjennomføre flyttingen selv, men bruker man et flyttebyrå i Halden overlater man jobben til noen som har god erfaring med dette på daglig basis.

Rydding av dødsbo Halden

For mange er det vanskelig å rydde i et dødsbo etter noen som man har hatt nær, og derfor velger man heller å benytte seg av et flyttebyrå i Halden til å rydde, kjøre bort avfall og møbler, samt vaske ned boligen.

Flyttebyrå bedrift Halden

Kontorflytting Halden

Kontorflytting i Halden kan være en stor og krevende prosess, derfor er det viktig at det gjennomføres med så effektivt og behagelig som mulig, med minst mulig inngrep i driftshverdagen.

De fleste flyttebyråene i Halden som har erfaring med kontorflytting kjenner til prosessene, er gode på planlegging og har god erfaring med hvilke hensyn som tas.

Pakking Halden

Kontorflytting i Halden kan være krevende hvis man skal gjennomføre all pakking selv, derfor leier mange inn flyttebyrå i Halden til å gjennomføre jobben med ned- og oppakking.

Montering/demontering Halden

Når man flytter kontor i Halden er det ofte innkjøp av nye møbler i kombinasjon med gjenbruk av gamle, og i den forbindelse kan det være tidkrevende å montere/demontere alt selv.

Flytting – transport Halden

Selve transporten av møbler og inventar er hovedoppgaven de fleste flyttebyråene i Halden tilbyr, og det kan være mer kostnadseffektivt å leie inn et byrå enn å gjennomføre flyttingen selv.

Avfallshåndtering Halden

I forbindelse med flytting av kontor i Halden kan det være det er en del møbler og lignende som skal avhendes.

Da kan det være lurt å avtale med flyttebyrået i Halden at de tar seg av alt avfall og bortkjøringen av dette.

Kontorvask Halden

Når kontoret i Halden er tømt skal det stort sett gjennomgå en fullstendig nedvask før avlevering.

De fleste flyttebyråene i Halden som tilbyr kontorflytting kan også ta på seg jobben med å rengjøre lokalene for avlevering.

Pris flyttebyrå Halden

De fleste flyttebyråene i Halden opererer med timespris og fastpris på noen oppdrag. Timesprisen flyttebyråene i Halden tar varierer mellom 950 kroner til 1.750 kroner for en til to mann inklusiv flyttebil.

For ekstra bærehjelp tar de fleste flyttebyråene i Halden en timespris fra 500 kroner til 750 kroner. Alle disse prisene er inklusive merverdiavgift.

Det er mange av flyttebyråene i Halden som tilbyr fastpris etter å ha gjennomført befaring av hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes.

I tillegg må det avklares hvilke tilleggstjenester som skal gjennomføres og omfanget av disse før man vil motta et tilbud på fastpris på flyttetjenester i Halden.

Noen priseksempler på flyttebyrå i Halden

Her er noen eksempler på priser på flyttebyrå i Halden:

 • Timespris Halden for 1-2 mann inklusive flyttebil: fra kr 950,- til kr 1.750,-
 • Timespris Halden for 3 mann inklusive flyttebil: fra kr 1.500,-
 • Flyttevask Halden: fra kr 70,- til kr 90,- per kvadratmeter
 • 1 roms leilighet Halden (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
 • 2 roms leilighet Halden (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 11.000,-
 • 3 roms leilighet Halden (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
 • 4 roms leilighet Halden (ca. 100m²): fra kr 11.500,- til kr 20.000,-

Dette er gjennomsnittlige priser hos flyttebyrå i Halden, men det er tilfeller som er både billigere og dyrere – alt etter omfang av flyttelasset og distansen det skal flyttes.

Hva påvirker prisen på flyttebyrå i Halden?

Det som først og fremst påvirker prisen på flyttebyrå i Halden, er størrelsen på flyttelasset og distansen det skal flyttes. Jo flere ting du har og jo lengre avstanden er, jo dyrere blir prisen på flyttebyrå i Halden.

Utover dette er det størst flytteaktivitet om sommeren og spesielt på store studiesteder, som er med på å øke etterspørselen – og som igjen øker prisene på flyttebyrå i Halden.

Du bør inngå en skriftlig avtale med flyttebyrået i Halden som beskriver oppdraget og hvilken pris det har, enten i form av timespris med forventet tidsbruk eller en fastpris på hele oppdraget.

flyttebyrå Halden

Hvordan beregner man størrelsen på flyttelasset i Halden?

Når flyttebyrået i Halden beregner pris er en av de viktigste faktorene størrelsen på flyttelasset, som normalt sett beregnes i kubikkmeter.

Det kan være vanskelig selv for de mest erfarne flyttebyråene i Halden å beregne eksakt kubikkmeter, men en tommelfingerregel kan være å dele boarealet på tre for å finne hvor mange kubikkmeter det sånn cirka er – bare husk å ta med boder, garasje, kjeller og loft i beregningen.

Noen eksempler:

 • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
 • 2 roms leilighet på 40 – 70m² utgjør ca. 20 – 25 m³
 • 3 roms leilighet på 65 – 90m² utgjør ca.  25 – 30 m³
 • Enebolig på 100 – 150m² utgjør ca. 35 – 50 m³
 • Vaskemaskin/komfyr utgjør ca. 0,6 m³
 • 1 flytteeske utgjør ca. 0,1 m³

Hva bør du tenke på før du innhenter pris på flyttebyrå i Halden?

Før du innhenter tilbud fra flyttebyrå i Halden bør du ha en klar oversikt over omfanget av flyttelasset.

Når du mottar tilbud fra flyttebyrå i Halden er det enten basert på en grundig beskrivelse av oppdraget fra deg eller etter at de har hatt en befaring hos deg. Da er det viktig at flyttebyrået i Halden har et reelt bilde av hva som skal flyttes, hvor det skal flyttes og hvilke andre tjenester de skal utføre.

Du bør planlegge flytteprosessen i så god tid som mulig, det gjør at du har bedre forutsetninger for å kunne inngå en avtale med et flyttebyrå flyttebyrået i Halden som du blir fornøyd med.

flyttebyrå Halden

Billig flyttebyrå Halden

De fleste ønsker å betale minst mulig for flyttetjenester i Halden, men billigst er ikke alltid best.

Pris på flyttebyrå i Halden er og skal være viktig for deg, men det er også tingene dine. Du vil forsikre deg om at tingene dine er i ivaretatt før, under og etter transport – derfor er seriøsiteten og kvaliteten på flyttebyrået i Halden en faktor du bør ta med i beregningen.

Vi vet at alle disse tingene er viktig for deg, derfor samarbeider vi kun med flyttebyråer i Halden som innehar de kvalitetene man bør se etter. Det er uansett viktig at du sjekker at alt føles og oppleves trygt og sikkert med de flyttebyråene i Halden du mottar tilbud fra.

Hvilket flyttebyrå er best i Halden?

Hvilket flyttebyrå i Halden som er best kan være en vanskelig oppgave å avgjøre, men det er en del faktorer som spiller inn når man skal velge ut den beste kandidaten.

Først og fremst bør det flyttebyrået man velger i Halden være registrert i Brønnøysundregisteret. Det kan også være en fordel å sjekke flyttebyrået i Halden sin økonomi på proff.no. Det vil gi deg en indikasjon på hvordan tingenes tilstand er i selskapet i form av hvor lenge de har holdt på og hvordan det økonomiske bildet til flyttebyrået i Halden er.

Du bør også sjekke hvilke forsikringer flyttebyrået i Halden tilbyr, egenandel og hvorvidt du bør tegne egne dekninger utenom.

Til slutt handler det rett og slett om hvilke behov og kriterier du har til flyttebyrået i Halden du ønsker å benytte. Du vil jo forsikre deg om at flyttebyrået i Halden kan gjennomføre oppdraget på en tilfredsstillende måte, både økonomisk og kvalitetsmessig.

flyttebyrå Halden

Tilbud fra flyttebyrå i Halden gjennom Flyttelasset.no

Motta tilbud fra flyttebyrå i Halden.

Flyttelasset.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig flyttebyrå som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar på seg oppdrag i Halden.

Fyll ut skjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av det mest passende flyttebyrået i Halden innen kort tid.

Flyttebyrå Halden

Hvordan fungerer Flyttelasset.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge flyttebyrå i Halden.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi et kvalitetssikret flyttebyrå i Halden som passer for deg.

Målet til Flyttelasset.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige flyttebyråene som tar på seg oppdrag i Halden.

Fyll ut skjemaet og få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra flyttebyrå i Halden!

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Halden

innhold
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
 • Kontaktinfo

Privat eller bedrift

Privat eller bedrift

Flyttebyråer i Halden

Leter du etter flyttebyrå i Halden, som er Norges 33. største kommune målt etter folketall?

Halden har ca. 31.500 innbyggere fordelt på 16.107 boliger, hvor 8.010 er eneboliger og 2.283 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste flyttebyrå i Halden.

De aller fleste av Viken sine 152 flyttebyråer tar på seg oppdrag i Halden.

Flyttelasset.no sitt mål er å finne det beste flyttebyrået i Halden til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Flyttebyrå Halden

Ikke i Halden? Finn en flyttebyrå i et område i nærheten: