Beste flyttebyrå Bærum

Leter du etter flyttebyrå i Bærum?

Er du på flyttefot og trenger hjelp av et flyttebyrå i Bærum eller et som tar på seg oppdrag i området? Uansett hvilke behov, ønsker og krav du har, så vil du motta tilbud fra et kompetent og kvalitetssikret flyttebyrå i Bærum.

Alle flyttebyråene vi samarbeider med i Bærum er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, ha alle sertifikater og formelle krav i orden i tillegg til å ha bred og god erfaring.

For å motta tilbud fyller du bare ut og sender inn skjemaet, så formidler vi forespørselen til det flyttebyrået i Bærum som passer dine behov og ønsker best.

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Bærum

hero
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
  • Kontaktinfo

  Privat eller bedrift

  Privat eller bedrift

  Slik får du et tilbud på flyttebyrå i Bærum på 1-2-3:

  1. Send forespørsel

  Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av hva du ser ditt flytteoppdrag flyttebyrå i Bærum.

  Alle henvendelser om flyttebyrå i Bærum blir besvart så raskt som mulig.

  2. Få et gratis tilbud

  Kort tid etter at du har sendt henvendelsen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra et flyttebyrå som tar på seg oppdrag i Bærum.

  Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for flytteoppdraget i Bærum.

  3. Oppdraget utføres

  Flyttebyrå i Bærum gjennomfører flyttingen ut fra dine ønsker og behov, til avtalt tidspunkt og pris.

  Flyttelasset.no samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar oppdrag i Bærum.

  .

  Hva kan et flyttebyrå i Bærum hjelpe med?

  Pakkehjelp Bærum

  Mange velger å benytte seg av hjelp til pakkingen av flyttelasset i Bærum – både på grunn av at man sparer tid selv, men også penger på plassen det opptar.

  De som har drevet med flytting i Bærum en stund har god erfaring med effektiv pakking og god utnyttelse av plass.

  Pakkemateriell Bærum

  Som regel får du kjøpt bobleplast, esker og lignende billigere gjennom flyttebyrået i Bærum.

  Montering/demontering Bærum

  De fleste flyttebyråene i Bærum tilbyr hjelp til å demontere/montere nye og brukte møbler i forbindelse med flytting.

  Bortkjøring/Rydding Bærum

  I forbindelse med flytting i Bærum er det ofte møbler og annet avfall man ønsker å få fjernet.

  Flyttebyråene i Bærum kan ta på seg jobben med å rydde og å få kjørt bort alt som skal kastes.

  Spesialgjenstander Bærum

  Flytting av spesialgjenstander i Bærum, som pianoer og lignende, krever godt utstyr og god erfaring med flytting av tunge og ofte dyre gjenstander.

  De aller fleste flyttebyråene i Bærum vi samarbeider med har erfaring med flytting av spesialgjenstander.

  Mellomlagring/oppbevaring Bærum

  Har du behov for å mellomlagre inventar etter flytting tilbyr mange av flyttebyråene i Bærum dette som egen tjeneste eller i samarbeid med aktører som driver lagervirksomhet.

  Flyttevask Bærum

  Når man flytter skal man som oftest levere boligen til noen andre og det kan være betryggende og beroligende å vite at noen profesjonelle tar hånd om den biten i Bærum.

  Dette tar som regel ikke flyttebyråene i Bærum så mye for som man ofte tror.

  Flyttetransport Bærum

  Transport av flyttelasset er hovedoppgaven til flyttebyrået i Bærum.

  Det er mange som vurderer å leie flyttebil for å gjennomføre flyttingen selv, men bruker man et flyttebyrå i Bærum overlater man jobben til noen som har god erfaring med dette på daglig basis.

  Rydding av dødsbo Bærum

  For mange er det vanskelig å rydde i et dødsbo etter noen som man har hatt nær, og derfor velger man heller å benytte seg av et flyttebyrå i Bærum til å rydde, kjøre bort avfall og møbler, samt vaske ned boligen.

  Flyttebyrå bedrift Bærum

  Kontorflytting Bærum

  Kontorflytting i Bærum kan være en stor og krevende prosess, derfor er det viktig at det gjennomføres med så effektivt og behagelig som mulig, med minst mulig inngrep i driftshverdagen.

  De fleste flyttebyråene i Bærum som har erfaring med kontorflytting kjenner til prosessene, er gode på planlegging og har god erfaring med hvilke hensyn som tas.

  Pakking Bærum

  Kontorflytting i Bærum kan være krevende hvis man skal gjennomføre all pakking selv, derfor leier mange inn flyttebyrå i Bærum til å gjennomføre jobben med ned- og oppakking.

  Montering/demontering Bærum

  Når man flytter kontor i Bærum er det ofte innkjøp av nye møbler i kombinasjon med gjenbruk av gamle, og i den forbindelse kan det være tidkrevende å montere/demontere alt selv.

  Flytting – transport Bærum

  Selve transporten av møbler og inventar er hovedoppgaven de fleste flyttebyråene i Bærum tilbyr, og det kan være mer kostnadseffektivt å leie inn et byrå enn å gjennomføre flyttingen selv.

  Avfallshåndtering Bærum

  I forbindelse med flytting av kontor i Bærum kan det være det er en del møbler og lignende som skal avhendes.

  Da kan det være lurt å avtale med flyttebyrået i Bærum at de tar seg av alt avfall og bortkjøringen av dette.

  Kontorvask Bærum

  Når kontoret i Bærum er tømt skal det stort sett gjennomgå en fullstendig nedvask før avlevering.

  De fleste flyttebyråene i Bærum som tilbyr kontorflytting kan også ta på seg jobben med å rengjøre lokalene for avlevering.

  Pris flyttebyrå Bærum

  De fleste flyttebyråene i Bærum opererer med timespris og fastpris på noen oppdrag. Timesprisen flyttebyråene i Bærum tar varierer mellom 950 kroner til 1.750 kroner for en til to mann inklusiv flyttebil.

  For ekstra bærehjelp tar de fleste flyttebyråene i Bærum en timespris fra 500 kroner til 750 kroner. Alle disse prisene er inklusive merverdiavgift.

  Det er mange av flyttebyråene i Bærum som tilbyr fastpris etter å ha gjennomført befaring av hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes.

  I tillegg må det avklares hvilke tilleggstjenester som skal gjennomføres og omfanget av disse før man vil motta et tilbud på fastpris på flyttetjenester i Bærum.

  Noen priseksempler på flyttebyrå i Bærum

  Her er noen eksempler på priser på flyttebyrå i Bærum:

  • Timespris Bærum for 1-2 mann inklusive flyttebil: fra kr 950,- til kr 1.750,-
  • Timespris Bærum for 3 mann inklusive flyttebil: fra kr 1.500,-
  • Flyttevask Bærum: fra kr 70,- til kr 90,- per kvadratmeter
  • 1 roms leilighet Bærum (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
  • 2 roms leilighet Bærum (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 11.000,-
  • 3 roms leilighet Bærum (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
  • 4 roms leilighet Bærum (ca. 100m²): fra kr 11.500,- til kr 20.000,-

  Dette er gjennomsnittlige priser hos flyttebyrå i Bærum, men det er tilfeller som er både billigere og dyrere – alt etter omfang av flyttelasset og distansen det skal flyttes.

  Hva påvirker prisen på flyttebyrå i Bærum?

  Det som først og fremst påvirker prisen på flyttebyrå i Bærum, er størrelsen på flyttelasset og distansen det skal flyttes. Jo flere ting du har og jo lengre avstanden er, jo dyrere blir prisen på flyttebyrå i Bærum.

  Utover dette er det størst flytteaktivitet om sommeren og spesielt på store studiesteder, som er med på å øke etterspørselen – og som igjen øker prisene på flyttebyrå i Bærum.

  Du bør inngå en skriftlig avtale med flyttebyrået i Bærum som beskriver oppdraget og hvilken pris det har, enten i form av timespris med forventet tidsbruk eller en fastpris på hele oppdraget.

  flyttebyrå Bærum

  Hvordan beregner man størrelsen på flyttelasset i Bærum?

  Når flyttebyrået i Bærum beregner pris er en av de viktigste faktorene størrelsen på flyttelasset, som normalt sett beregnes i kubikkmeter.

  Det kan være vanskelig selv for de mest erfarne flyttebyråene i Bærum å beregne eksakt kubikkmeter, men en tommelfingerregel kan være å dele boarealet på tre for å finne hvor mange kubikkmeter det sånn cirka er – bare husk å ta med boder, garasje, kjeller og loft i beregningen.

  Noen eksempler:

  • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
  • 2 roms leilighet på 40 – 70m² utgjør ca. 20 – 25 m³
  • 3 roms leilighet på 65 – 90m² utgjør ca.  25 – 30 m³
  • Enebolig på 100 – 150m² utgjør ca. 35 – 50 m³
  • Vaskemaskin/komfyr utgjør ca. 0,6 m³
  • 1 flytteeske utgjør ca. 0,1 m³

  Hva bør du tenke på før du innhenter pris på flyttebyrå i Bærum?

  Før du innhenter tilbud fra flyttebyrå i Bærum bør du ha en klar oversikt over omfanget av flyttelasset.

  Når du mottar tilbud fra flyttebyrå i Bærum er det enten basert på en grundig beskrivelse av oppdraget fra deg eller etter at de har hatt en befaring hos deg. Da er det viktig at flyttebyrået i Bærum har et reelt bilde av hva som skal flyttes, hvor det skal flyttes og hvilke andre tjenester de skal utføre.

  Du bør planlegge flytteprosessen i så god tid som mulig, det gjør at du har bedre forutsetninger for å kunne inngå en avtale med et flyttebyrå flyttebyrået i Bærum som du blir fornøyd med.

  flyttebyrå Bærum

  Billig flyttebyrå Bærum

  De fleste ønsker å betale minst mulig for flyttetjenester i Bærum, men billigst er ikke alltid best.

  Pris på flyttebyrå i Bærum er og skal være viktig for deg, men det er også tingene dine. Du vil forsikre deg om at tingene dine er i ivaretatt før, under og etter transport – derfor er seriøsiteten og kvaliteten på flyttebyrået i Bærum en faktor du bør ta med i beregningen.

  Vi vet at alle disse tingene er viktig for deg, derfor samarbeider vi kun med flyttebyråer i Bærum som innehar de kvalitetene man bør se etter. Det er uansett viktig at du sjekker at alt føles og oppleves trygt og sikkert med de flyttebyråene i Bærum du mottar tilbud fra.

  Hvilket flyttebyrå er best i Bærum?

  Hvilket flyttebyrå i Bærum som er best kan være en vanskelig oppgave å avgjøre, men det er en del faktorer som spiller inn når man skal velge ut den beste kandidaten.

  Først og fremst bør det flyttebyrået man velger i Bærum være registrert i Brønnøysundregisteret. Det kan også være en fordel å sjekke flyttebyrået i Bærum sin økonomi på proff.no. Det vil gi deg en indikasjon på hvordan tingenes tilstand er i selskapet i form av hvor lenge de har holdt på og hvordan det økonomiske bildet til flyttebyrået i Bærum er.

  Du bør også sjekke hvilke forsikringer flyttebyrået i Bærum tilbyr, egenandel og hvorvidt du bør tegne egne dekninger utenom.

  Til slutt handler det rett og slett om hvilke behov og kriterier du har til flyttebyrået i Bærum du ønsker å benytte. Du vil jo forsikre deg om at flyttebyrået i Bærum kan gjennomføre oppdraget på en tilfredsstillende måte, både økonomisk og kvalitetsmessig.

  flyttebyrå Bærum

  Tilbud fra flyttebyrå i Bærum gjennom Flyttelasset.no

  Motta tilbud fra flyttebyrå i Bærum.

  Flyttelasset.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig flyttebyrå som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar på seg oppdrag i Bærum.

  Fyll ut skjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av det mest passende flyttebyrået i Bærum innen kort tid.

  Flyttebyrå Bærum

  Leie flyttebil Bærum

  Før du skal leie flyttebil i Bærum er det noen ting som er viktig å tenke på, blant annet:

  1. Hvor kan du leie flyttebil?

   I Bærum og omegn finnes det mange tilbydere av flyttebil, men som regel leier man flyttebil gjennom en bilutleier eller direkte gjennom et flyttebyrå.
  2. Trenger du stor flyttebil?

   Ta nøyaktige mål av alt som skal flyttes, og vurder hva du for eksempel kan flytte i egen bil, og hva som må flyttes i en flyttebil. Lag en plan for hvordan du kan stable opp møbler og hvitevarer, for å best mulig utnytte plassen.
  3. Hvor lenge trenger du å leie flyttebilen?

   Ved lengre avstander har man naturligvis behov for å leie flyttebilen lengre enn ved korte avstander. Det kan være lurt å legge på litt ekstra tid, da flytting ofte tar lengre tid enn først antatt. Du bør også undersøke om du har mulighet til å utvide leieperioden ved behov.
  4. Hvor mye koster en flyttebil i Bærum?

   Prisen varierer og er først og fremst avhengig av størrelsen på flyttelasset og varighet på leieperioden.
  Få et tilbud på flyttebyrå i Bærum

  Flyttevask Bærum

  Når man leverer fra seg boligen sin forventes det at boligen er rengjort på en slik måte at den som skal ta over boligen kan flytte rett inn, uten å måtte tenke på renhold. Det er en grundig rengjøring som kreves, og det er sjeldent at en bolig er så ren som det den er etter en flyttevask.

  Dette skal man gjøre under en flyttevask:

  • Støvsuge gulv og andre tekstiler, for eksempel veggtepper.
  • Vegger, tak og gulv skal vaskes, inkludert listverk.
  • Alle skap og skuffer skal rengjøres både innvendig og utvendig.
  • Sluk, ventiler og vifter skal rengjøres.
  • Alle hvitevarer skal vaskes grundig, for eksempel oppvaskmaskin, komfyr og mikrobølgeovn.
  • Innvendig og utvendig vask av vinduer.

  Hvor mye koster flyttevask i Bærum?

  • 50 kvm bolig: ca. 5.000-6.000kr
  • 100 kvm bolig: ca. 7.000-9.000kr
  • 150 kvm bolig: ca. 9.000-11.000kr

  Prisene kan variere, da de ulike boligene kan ha forskjellige behov for rengjøring.

  Det å utføre en flyttevask er en tidkrevende og omfattende prosess. Man kan fint utføre flyttevasken selv, men det krever at man har tid, kapasitet, og riktig utstyr og rengjøringsmidler på plass. Det er mange som overlater flyttevasken til en profesjonell aktør, for å sikre at jobben blir gjort grundig, samtidig som man sparer tid og krefter.

  Få et tilbud på flyttebyrå i Bærum
  Få et tilbud på flyttebyrå i Bærum

  Bortkjøring av avfall Bærum

  Når man skal flytte er det vanlig at man har møbler, tekstiler, byggematerialer eller annet avfall som man ikke ønsker eller har behov for å ta med til den nye boligen.

  De fleste flyttebyråene i Bærum og omegn kan hjelpe deg med bortkjøring av avfall, som inkluderer henting, rydding, bæring og frakt til nærmeste avfallsstasjon. Mange flyttebyråer kan også håndtere og ta med seg farlig avfall.

  Det er mange av våre samarbeidspartnere som også har lang erfaring med dødsbo, og håndtering av dette.

  Få et tilbud på flyttebyrå i Bærum

  Hva bør du tenke på før du velger flyttebyrå i Bærum?

  Det finnes mange flyttebyråer i Bærum og hvilket du bør velge kommer blant annet an på størrelsen på flyttelasset, avstanden det skal fraktes, samt om du har noen andre behov eller personlige preferanser.

  Dette er noen av tingene du bør tenke på:

  • Tjenester:
   Bruk tid på å tenke gjennom hvilke tjenester du faktisk har behov for. Hvis du har behov for flere tjenester i tillegg til flyttehjelp, for eksempel bortkjøring av søppel, pianoflytting, eller flyttevask, kan det være lurt å be om et samlet tilbud. Man kan ofte få en bedre totalpris hvis man har behov for flere tjenester.
  • Pris:
   Det kan være mange tusenlapper som skiller et flyttebyrå fra et annet. Det kan også være kvalitetsforskjeller på tjenestene som tilbys blant de ulike byråene. Det kan være lurt å gjøre en samlet vurdering, hvor man både tar hensyn og kvalitet, slik at man ikke utelukkende baserer vaglet sitt på pris.
  • Kundebehandling og kundeservice:
   Det å flytte er en omfattende prosess, og for å ikke øke stressfaktoren, kan det komme godt med å velge et flyttebyrå som har et godt omdømme, og som yter god service og profesjonell kundebehandling.
  Få et tilbud på flyttebyrå i Bærum

  Hvordan fungerer Flyttelasset.no?

  Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge flyttebyrå i Bærum.

  Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi et kvalitetssikret flyttebyrå i Bærum som passer for deg.

  Målet til Flyttelasset.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige flyttebyråene som tar på seg oppdrag i Bærum.

  Fyll ut skjemaet og få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra flyttebyrå i Bærum!

  Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Bærum

  innhold
  • Privat eller bedrift?
  • Adresse fra
  • Adresse til
  • Kort beskrivelse av oppdraget
   • Kontaktinfo

   Privat eller bedrift

   Privat eller bedrift

   Flyttetjenester Bærum

   Flyttetjenester i Bærum kan omfatte en rekke ulike tjenester relatert til flytting av personlige eiendeler og møbler fra en bolig eller bedrift til en annen. Her er noen eksempler på tjenester som kan inngå i flytteprosessen:

   1. Flyttevask i Bærum

    Dette innebærer å utføre en grundig rengjøring av boligen eller bedriften som skal forlates etter at alle eiendelene er fjernet. Flyttevasken i Bærum kan omfatte rengjøring av alle rom, inkludert kjøkken, bad og soverom, samt rengjøring av vinduer, vegger og gulv.
   2. Pakking og klargjøring

    Flyttebyråer i Bærum kan tilby hjelp med pakking og klargjøring av alle eiendelene dine for transport. Dette inkluderer riktig emballasje, merking og organisering av gjenstandene dine.
   3. Flytteprosessen

    Flyttebyråer i Bærum kan transportere alle eiendelene dine fra ditt gamle hjem eller kontor til det nye. Dette inkluderer lasting av eiendelene inn i bilen eller lastebilen, transport til destinasjonen og lossing på det nye stedet.
   4. Montering og demontering

    Flyttebyråer i Bærum kan også tilby hjelp med montering og demontering av møbler og annet utstyr som skal flyttes. Dette kan inkludere å ta fra hverandre senger, skrivebord og hyller og sette dem sammen igjen på det nye stedet.
   5. Lagring

    Hvis du ikke har plass til alle eiendelene dine i det nye hjemmet eller kontoret, kan flyttebyråer i Bærum tilby midlertidig lagring av dine eiendeler. Dette kan være en praktisk løsning hvis du trenger ekstra lagringsplass eller hvis du flytter til en midlertidig bolig før du flytter til det endelige stedet.

   Mange flyttebyråer i Bærum tilbyr også tilleggstjenester som forsikring og hjelp med å håndtere spesialgjenstander, som pianoer eller antikviteter. Det kan være lurt å undersøke hvilke tjenester som tilbys av ulike flyttebyråer i Bærum for å finne en tjeneste som passer dine behov og budsjett.

   Flyttefirma Bærum

   Det er flere grunner til at man bør vurdere å bruke et flyttefirma i Bærum når man skal flytte. For det første har flyttebyråer i Bærum erfaring med å håndtere en rekke flytteoppdrag, og har derfor den nødvendige kompetansen og kunnskapen til å sikre at alt går smertefritt. Det er spesielt viktig å benytte et flyttefirma i Bærum hvis du har spesielle behov eller har verdifulle gjenstander som skal flyttes. Hyrer du inn et flyttefirma i Bærum kan du være trygg på at alle eiendelene dine blir håndtert og transportert på en sikker måte. flyttefirmaer i Bærum har riktig utstyr og verktøy for å sikre at møblene dine blir løftet, transportert og plassert på en trygg og sikker måte.

   En annen fordel ved å bruke et flyttefirma i Bærum kan du spare tid og krefter ved å la de profesjonelle håndtere alle aspekter av flyttingen. Bruker du et flyttefirma i Bærum gir det deg frihet til å fokusere på andre aspekter av flytteprosessen, som å organisere papirarbeid, kontakte kraftleverandører og adressere andre ting som må ordnes før flyttingen. Mange flyttefirmaer i Bærum tilbyr også forsikring for å dekke eventuelle skader som måtte oppstå under flyttingen.

   Flyttefirmaer i Bærum har også alt nødvendig utstyr og verktøy for å sikre en problemfri flytting. Flyttefirmaer i Bærum har alt fra lastebiler og transportutstyr til riktig emballasje og verktøy for montering og demontering av møbler.

   Ved å bruke et flyttefirma i Bærum kan du dermed være trygg på at din flytteprosess vil gå så effektivt og problemfritt som mulig.

   flyttebyra 8

   Flyttetransport Bærum

   Flyttetransport i Bærum er transport av flyttelass fra ett sted til et annet. Flyttetransporten i Bærum kan inkludere alt fra møbler og elektronikk til personlige eiendeler og verdifulle gjenstander.

   Flyttetransport i Bærum kan være en viktig del av flytteprosessen, spesielt hvis du har mye innbo eller verdifulle gjenstander som må transporteres på en sikker og effektiv måte.

   Mange flyttebyråer i Bærum tilbyr spesialisert transport av flyttelass og kan gi deg ekspertise og hjelp gjennom hele flytteprosessen.

   Flyttebyråer i Bærum

   Leter du etter flyttebyrå i Bærum, som er Norges femte største kommune målt etter folketall?

   Bærum har ca. 129.000 innbyggere fordelt på 53.449 boliger, hvor 15.771 er eneboliger og 19.704 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste flyttebyrå i Bærum.

   I Bærum finnes det 21 flyttebyråer som tar på seg oppdrag rundt om i byen.

   Flyttelasset.no sitt mål er å finne det beste flyttebyrået i Bærum til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

   Flyttebyrå Bærum

   Ikke i Bærum? Finn en flyttebyrå i et område i nærheten: