Beste flyttebyrå Bjerke

Leter du etter flyttebyrå på Bjerke?

Er du på flyttefot og trenger hjelp av et flyttebyrå på Bjerke eller et som tar på seg oppdrag i området? Uansett hvilke behov, ønsker og krav du har, så vil du motta tilbud fra et kompetent og kvalitetssikret flyttebyrå på Bjerke.

Alle flyttebyråene vi samarbeider med på Bjerke er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, ha alle sertifikater og formelle krav i orden i tillegg til å ha bred og god erfaring.

For å motta tilbud fyller du bare ut og sender inn skjemaet, så formidler vi forespørselen til det flyttebyrået på Bjerke som passer dine behov og ønsker best.

Få et gratis tilbud på flyttebyrå på Bjerke

Send oss en kort beskrivelse av ditt flytteoppdrag, så finner vi det mest passende flyttebyrået på Bjerke for akkurat ditt oppdrag.

hero
1/5: Privat eller bedrift?
Privat eller bedrift

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdragsforesørselen. Dine personopplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du et tilbud på flyttebyrå på Bjerke på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av hva du ser ditt flytteoppdrag flyttebyrå på Bjerke.

Alle henvendelser om flyttebyrå på Bjerke blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt henvendelsen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra et flyttebyrå som tar på seg oppdrag på Bjerke.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for flytteoppdraget på Bjerke.

3. Oppdraget utføres

Flyttebyrå på Bjerke gjennomfører flyttingen ut fra dine ønsker og behov, til avtalt tidspunkt og pris.

Flyttelasset.no samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar oppdrag på Bjerke.

.

Pris flyttebyrå Bjerke

De fleste flyttebyråene på Bjerke opererer med timespris og fastpris på noen oppdrag. Timesprisen flyttebyråene på Bjerke tar varierer mellom 950 kroner til 1.750 kroner for en til to mann inklusiv flyttebil.

For ekstra bærehjelp tar de fleste flyttebyråene på Bjerke en timespris fra 500 kroner til 750 kroner. Alle disse prisene er inklusive merverdiavgift.

Det er mange av flyttebyråene på Bjerke som tilbyr fastpris etter å ha gjennomført befaring av hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes.

I tillegg må det avklares hvilke tilleggstjenester som skal gjennomføres og omfanget av disse før man vil motta et tilbud på fastpris på flyttetjenester på Bjerke.

Noen priseksempler på flyttebyrå på Bjerke

Her er noen eksempler på priser på flyttebyrå på Bjerke:

 • Timespris Bjerke for 1-2 mann inklusive flyttebil: fra kr 950,- til kr 1.750,-
 • Timespris Bjerke for 3 mann inklusive flyttebil: fra kr 1.500,-
 • Flyttevask Bjerke: fra kr 70,- til kr 90,- per kvadratmeter
 • 1 roms leilighet Bjerke (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
 • 2 roms leilighet Bjerke (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 11.000,-
 • 3 roms leilighet Bjerke (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
 • 4 roms leilighet Bjerke (ca. 100m²): fra kr 11.500,- til kr 20.000,-

Dette er gjennomsnittlige priser hos flyttebyrå på Bjerke, men det er tilfeller som er både billigere og dyrere – alt etter omfang av flyttelasset og distansen det skal flyttes.

Hva kan et flyttebyrå på Bjerke hjelpe med?

Pakkehjelp Bjerke

Mange velger å benytte seg av hjelp til pakkingen av flyttelasset på Bjerke – både på grunn av at man sparer tid selv, men også penger på plassen det opptar.

De som har drevet med flytting på Bjerke en stund har god erfaring med effektiv pakking og god utnyttelse av plass.

Pakkemateriell Bjerke

Som regel får du kjøpt bobleplast, esker og lignende billigere gjennom flyttebyrået på Bjerke.

Montering/demontering Bjerke

De fleste flyttebyråene på Bjerke tilbyr hjelp til å demontere/montere nye og brukte møbler i forbindelse med flytting.

Bortkjøring/Rydding Bjerke

I forbindelse med flytting på Bjerke er det ofte møbler og annet avfall man ønsker å få fjernet.

Flyttebyråene på Bjerke kan ta på seg jobben med å rydde og å få kjørt bort alt som skal kastes.

Spesialgjenstander Bjerke

Flytting av spesialgjenstander på Bjerke, som pianoer og lignende, krever godt utstyr og god erfaring med flytting av tunge og ofte dyre gjenstander.

De aller fleste flyttebyråene på Bjerke vi samarbeider med har erfaring med flytting av spesialgjenstander.

Mellomlagring/oppbevaring Bjerke

Har du behov for å mellomlagre inventar etter flytting tilbyr mange av flyttebyråene på Bjerke dette som egen tjeneste eller i samarbeid med aktører som driver lagervirksomhet.

Flyttevask Bjerke

Når man flytter skal man som oftest levere boligen til noen andre og det kan være betryggende og beroligende å vite at noen profesjonelle tar hånd om den biten på Bjerke.

Dette tar som regel ikke flyttebyråene på Bjerke så mye for som man ofte tror.

Flyttetransport Bjerke

Transport av flyttelasset er hovedoppgaven til flyttebyrået på Bjerke.

Det er mange som vurderer å leie flyttebil for å gjennomføre flyttingen selv, men bruker man et flyttebyrå på Bjerke overlater man jobben til noen som har god erfaring med dette på daglig basis.

Rydding av dødsbo Bjerke

For mange er det vanskelig å rydde i et dødsbo etter noen som man har hatt nær, og derfor velger man heller å benytte seg av et flyttebyrå på Bjerke til å rydde, kjøre bort avfall og møbler, samt vaske ned boligen.

Flyttebyrå bedrift Bjerke

Kontorflytting Bjerke

Kontorflytting på Bjerke kan være en stor og krevende prosess, derfor er det viktig at det gjennomføres med så effektivt og behagelig som mulig, med minst mulig inngrep i driftshverdagen.

De fleste flyttebyråene på Bjerke som har erfaring med kontorflytting kjenner til prosessene, er gode på planlegging og har god erfaring med hvilke hensyn som tas.

Pakking Bjerke

Kontorflytting på Bjerke kan være krevende hvis man skal gjennomføre all pakking selv, derfor leier mange inn flyttebyrå på Bjerke til å gjennomføre jobben med ned- og oppakking.

Montering/demontering Bjerke

Når man flytter kontor på Bjerke er det ofte innkjøp av nye møbler i kombinasjon med gjenbruk av gamle, og i den forbindelse kan det være tidkrevende å montere/demontere alt selv.

Flytting – transport Bjerke

Selve transporten av møbler og inventar er hovedoppgaven de fleste flyttebyråene på Bjerke tilbyr, og det kan være mer kostnadseffektivt å leie inn et byrå enn å gjennomføre flyttingen selv.

Avfallshåndtering Bjerke

I forbindelse med flytting av kontor på Bjerke kan det være det er en del møbler og lignende som skal avhendes.

Da kan det være lurt å avtale med flyttebyrået på Bjerke at de tar seg av alt avfall og bortkjøringen av dette.

Kontorvask Bjerke

Når kontoret på Bjerke er tømt skal det stort sett gjennomgå en fullstendig nedvask før avlevering.

De fleste flyttebyråene på Bjerke som tilbyr kontorflytting kan også ta på seg jobben med å rengjøre lokalene for avlevering.

Hva påvirker prisen på flyttebyrå på Bjerke?

Det som først og fremst påvirker prisen på flyttebyrå på Bjerke, er størrelsen på flyttelasset og distansen det skal flyttes. Jo flere ting du har og jo lengre avstanden er, jo dyrere blir prisen på flyttebyrå på Bjerke.

Utover dette er det størst flytteaktivitet om sommeren og spesielt på store studiesteder, som er med på å øke etterspørselen – og som igjen øker prisene på flyttebyrå på Bjerke.

Du bør inngå en skriftlig avtale med flyttebyrået på Bjerke som beskriver oppdraget og hvilken pris det har, enten i form av timespris med forventet tidsbruk eller en fastpris på hele oppdraget.

flyttebyrå Bjerke

Hvordan beregner man størrelsen på flyttelasset på Bjerke?

Når flyttebyrået på Bjerke beregner pris er en av de viktigste faktorene størrelsen på flyttelasset, som normalt sett beregnes i kubikkmeter.

Det kan være vanskelig selv for de mest erfarne flyttebyråene på Bjerke å beregne eksakt kubikkmeter, men en tommelfingerregel kan være å dele boarealet på tre for å finne hvor mange kubikkmeter det sånn cirka er – bare husk å ta med boder, garasje, kjeller og loft i beregningen.

Noen eksempler:

 • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
 • 2 roms leilighet på 40 – 70m² utgjør ca. 20 – 25 m³
 • 3 roms leilighet på 65 – 90m² utgjør ca.  25 – 30 m³
 • Enebolig på 100 – 150m² utgjør ca. 35 – 50 m³
 • Vaskemaskin/komfyr utgjør ca. 0,6 m³
 • 1 flytteeske utgjør ca. 0,1 m³

Hva bør du tenke på før du innhenter pris på flyttebyrå på Bjerke?

Før du innhenter tilbud fra flyttebyrå på Bjerke bør du ha en klar oversikt over omfanget av flyttelasset.

Når du mottar tilbud fra flyttebyrå på Bjerke er det enten basert på en grundig beskrivelse av oppdraget fra deg eller etter at de har hatt en befaring hos deg. Da er det viktig at flyttebyrået på Bjerke har et reelt bilde av hva som skal flyttes, hvor det skal flyttes og hvilke andre tjenester de skal utføre.

Du bør planlegge flytteprosessen i så god tid som mulig, det gjør at du har bedre forutsetninger for å kunne inngå en avtale med et flyttebyrå flyttebyrået på Bjerke som du blir fornøyd med.

flyttebyrå Bjerke

Billig flyttebyrå Bjerke

De fleste ønsker å betale minst mulig for flyttetjenester på Bjerke, men billigst er ikke alltid best.

Pris på flyttebyrå på Bjerke er og skal være viktig for deg, men det er også tingene dine. Du vil forsikre deg om at tingene dine er i ivaretatt før, under og etter transport – derfor er seriøsiteten og kvaliteten på flyttebyrået på Bjerke en faktor du bør ta med i beregningen.

Vi vet at alle disse tingene er viktig for deg, derfor samarbeider vi kun med flyttebyråer på Bjerke som innehar de kvalitetene man bør se etter. Det er uansett viktig at du sjekker at alt føles og oppleves trygt og sikkert med de flyttebyråene på Bjerke du mottar tilbud fra.

Hvilket flyttebyrå er best på Bjerke?

Hvilket flyttebyrå på Bjerke som er best kan være en vanskelig oppgave å avgjøre, men det er en del faktorer som spiller inn når man skal velge ut den beste kandidaten.

Først og fremst bør det flyttebyrået man velger på Bjerke være registrert i Brønnøysundregisteret. Det kan også være en fordel å sjekke flyttebyrået på Bjerke sin økonomi på proff.no. Det vil gi deg en indikasjon på hvordan tingenes tilstand er i selskapet i form av hvor lenge de har holdt på og hvordan det økonomiske bildet til flyttebyrået på Bjerke er.

Du bør også sjekke hvilke forsikringer flyttebyrået på Bjerke tilbyr, egenandel og hvorvidt du bør tegne egne dekninger utenom.

Til slutt handler det rett og slett om hvilke behov og kriterier du har til flyttebyrået på Bjerke du ønsker å benytte. Du vil jo forsikre deg om at flyttebyrået på Bjerke kan gjennomføre oppdraget på en tilfredsstillende måte, både økonomisk og kvalitetsmessig.

flyttebyrå Bjerke

Tilbud fra flyttebyrå på Bjerke gjennom Flyttelasset.no

Motta tilbud fra flyttebyrå på Bjerke.

Flyttelasset.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig flyttebyrå som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar på seg oppdrag på Bjerke.

Fyll ut skjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av det mest passende flyttebyrået på Bjerke innen kort tid.

Flyttebyrå Bjerke

Hvordan fungerer Flyttelasset.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge flyttebyrå på Bjerke.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi et kvalitetssikret flyttebyrå på Bjerke som passer for deg.

Målet til Flyttelasset.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige flyttebyråene som tar på seg oppdrag på Bjerke.

Fyll ut skjemaet og få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra flyttebyrå på Bjerke!

Få et gratis tilbud på flyttebyrå på Bjerke

Send oss en kort beskrivelse av ditt flytteoppdrag, så finner vi det mest passende flyttebyrået på Bjerke for akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/5: Privat eller bedrift?
Privat eller bedrift

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdragsforesørselen. Dine personopplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Flyttetjenester Bjerke

Flyttetjenester på Bjerke kan omfatte en rekke ulike tjenester relatert til flytting av personlige eiendeler og møbler fra en bolig eller bedrift til en annen. Her er noen eksempler på tjenester som kan inngå i flytteprosessen:

 1. Flyttevask på Bjerke

  Dette innebærer å utføre en grundig rengjøring av boligen eller bedriften som skal forlates etter at alle eiendelene er fjernet. Flyttevasken på Bjerke kan omfatte rengjøring av alle rom, inkludert kjøkken, bad og soverom, samt rengjøring av vinduer, vegger og gulv.
 2. Pakking og klargjøring

  Flyttebyråer på Bjerke kan tilby hjelp med pakking og klargjøring av alle eiendelene dine for transport. Dette inkluderer riktig emballasje, merking og organisering av gjenstandene dine.
 3. Flytteprosessen

  Flyttebyråer på Bjerke kan transportere alle eiendelene dine fra ditt gamle hjem eller kontor til det nye. Dette inkluderer lasting av eiendelene inn i bilen eller lastebilen, transport til destinasjonen og lossing på det nye stedet.
 4. Montering og demontering

  Flyttebyråer på Bjerke kan også tilby hjelp med montering og demontering av møbler og annet utstyr som skal flyttes. Dette kan inkludere å ta fra hverandre senger, skrivebord og hyller og sette dem sammen igjen på det nye stedet.
 5. Lagring

  Hvis du ikke har plass til alle eiendelene dine i det nye hjemmet eller kontoret, kan flyttebyråer på Bjerke tilby midlertidig lagring av dine eiendeler. Dette kan være en praktisk løsning hvis du trenger ekstra lagringsplass eller hvis du flytter til en midlertidig bolig før du flytter til det endelige stedet.

Mange flyttebyråer på Bjerke tilbyr også tilleggstjenester som forsikring og hjelp med å håndtere spesialgjenstander, som pianoer eller antikviteter. Det kan være lurt å undersøke hvilke tjenester som tilbys av ulike flyttebyråer på Bjerke for å finne en tjeneste som passer dine behov og budsjett.

Flyttefirma Bjerke

Det er flere grunner til at man bør vurdere å bruke et flyttefirma på Bjerke når man skal flytte. For det første har flyttebyråer på Bjerke erfaring med å håndtere en rekke flytteoppdrag, og har derfor den nødvendige kompetansen og kunnskapen til å sikre at alt går smertefritt. Det er spesielt viktig å benytte et flyttefirma på Bjerke hvis du har spesielle behov eller har verdifulle gjenstander som skal flyttes. Hyrer du inn et flyttefirma på Bjerke kan du være trygg på at alle eiendelene dine blir håndtert og transportert på en sikker måte. flyttefirmaer på Bjerke har riktig utstyr og verktøy for å sikre at møblene dine blir løftet, transportert og plassert på en trygg og sikker måte.

En annen fordel ved å bruke et flyttefirma på Bjerke kan du spare tid og krefter ved å la de profesjonelle håndtere alle aspekter av flyttingen. Bruker du et flyttefirma på Bjerke gir det deg frihet til å fokusere på andre aspekter av flytteprosessen, som å organisere papirarbeid, kontakte kraftleverandører og adressere andre ting som må ordnes før flyttingen. Mange flyttefirmaer på Bjerke tilbyr også forsikring for å dekke eventuelle skader som måtte oppstå under flyttingen.

Flyttefirmaer på Bjerke har også alt nødvendig utstyr og verktøy for å sikre en problemfri flytting. Flyttefirmaer på Bjerke har alt fra lastebiler og transportutstyr til riktig emballasje og verktøy for montering og demontering av møbler.

Ved å bruke et flyttefirma på Bjerke kan du dermed være trygg på at din flytteprosess vil gå så effektivt og problemfritt som mulig.

flyttebyra 8

Flyttetransport Bjerke

Flyttetransport på Bjerke er transport av flyttelass fra ett sted til et annet. Flyttetransporten på Bjerke kan inkludere alt fra møbler og elektronikk til personlige eiendeler og verdifulle gjenstander.

Flyttetransport på Bjerke kan være en viktig del av flytteprosessen, spesielt hvis du har mye innbo eller verdifulle gjenstander som må transporteres på en sikker og effektiv måte.

Mange flyttebyråer på Bjerke tilbyr spesialisert transport av flyttelass og kan gi deg ekspertise og hjelp gjennom hele flytteprosessen.

Flyttebyråer på Bjerke

Leter du etter flyttebyrå på Bjerke, som er en bydel i Oslo øst, ligger mellom sentrum og marka og består av delbydelene Årvoll, Veitvet, Linderud og Økern?

Bydel Bjerke har i overkant av 33.000 innbyggere fordelt på 15.127 boliger, hvor 77 % er blokkbebyggelse, og vi har bistått mange med å finne beste flyttebyrå på Bjerke.

De aller fleste av Oslos 159 flyttebyråer tar på seg oppdrag i bydel Bjerke.

Flyttelasset.no sitt mål er å finne det beste flyttebyrået på Bjerke til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Flyttebyrå Bjerke