Beste flyttebyrå Gamle Oslo

Leter du etter flyttebyrå i Gamle Oslo?

Er du på flyttefot og trenger hjelp av et flyttebyrå i Gamle Oslo eller et som tar på seg oppdrag i området? Uansett hvilke behov, ønsker og krav du har, så vil du motta tilbud fra et kompetent og kvalitetssikret flyttebyrå i Gamle Oslo.

Alle flyttebyråene vi samarbeider med i Gamle Oslo er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, ha alle sertifikater og formelle krav i orden i tillegg til å ha bred og god erfaring.

For å motta tilbud fyller du bare ut og sender inn skjemaet, så formidler vi forespørselen til det flyttebyrået i Gamle Oslo som passer dine behov og ønsker best.

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Gamle Oslo

hero
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
 • Kontaktinfo

Privat eller bedrift

Privat eller bedrift

Slik får du et tilbud på flyttebyrå i Gamle Oslo på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av hva du ser ditt flytteoppdrag flyttebyrå i Gamle Oslo.

Alle henvendelser om flyttebyrå i Gamle Oslo blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt henvendelsen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra et flyttebyrå som tar på seg oppdrag i Gamle Oslo.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for flytteoppdraget i Gamle Oslo.

3. Oppdraget utføres

Flyttebyrå i Gamle Oslo gjennomfører flyttingen ut fra dine ønsker og behov, til avtalt tidspunkt og pris.

Flyttelasset.no samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar oppdrag i Gamle Oslo.

.

Hva kan et flyttebyrå i Gamle Oslo hjelpe med?

Pakkehjelp Gamle Oslo

Mange velger å benytte seg av hjelp til pakkingen av flyttelasset i Gamle Oslo – både på grunn av at man sparer tid selv, men også penger på plassen det opptar.

De som har drevet med flytting i Gamle Oslo en stund har god erfaring med effektiv pakking og god utnyttelse av plass.

Pakkemateriell Gamle Oslo

Som regel får du kjøpt bobleplast, esker og lignende billigere gjennom flyttebyrået i Gamle Oslo.

Montering/demontering Gamle Oslo

De fleste flyttebyråene i Gamle Oslo tilbyr hjelp til å demontere/montere nye og brukte møbler i forbindelse med flytting.

Bortkjøring/Rydding Gamle Oslo

I forbindelse med flytting i Gamle Oslo er det ofte møbler og annet avfall man ønsker å få fjernet.

Flyttebyråene i Gamle Oslo kan ta på seg jobben med å rydde og å få kjørt bort alt som skal kastes.

Spesialgjenstander Gamle Oslo

Flytting av spesialgjenstander i Gamle Oslo, som pianoer og lignende, krever godt utstyr og god erfaring med flytting av tunge og ofte dyre gjenstander.

De aller fleste flyttebyråene i Gamle Oslo vi samarbeider med har erfaring med flytting av spesialgjenstander.

Mellomlagring/oppbevaring Gamle Oslo

Har du behov for å mellomlagre inventar etter flytting tilbyr mange av flyttebyråene i Gamle Oslo dette som egen tjeneste eller i samarbeid med aktører som driver lagervirksomhet.

Flyttevask Gamle Oslo

Når man flytter skal man som oftest levere boligen til noen andre og det kan være betryggende og beroligende å vite at noen profesjonelle tar hånd om den biten i Gamle Oslo.

Dette tar som regel ikke flyttebyråene i Gamle Oslo så mye for som man ofte tror.

Flyttetransport Gamle Oslo

Transport av flyttelasset er hovedoppgaven til flyttebyrået i Gamle Oslo.

Det er mange som vurderer å leie flyttebil for å gjennomføre flyttingen selv, men bruker man et flyttebyrå i Gamle Oslo overlater man jobben til noen som har god erfaring med dette på daglig basis.

Rydding av dødsbo Gamle Oslo

For mange er det vanskelig å rydde i et dødsbo etter noen som man har hatt nær, og derfor velger man heller å benytte seg av et flyttebyrå i Gamle Oslo til å rydde, kjøre bort avfall og møbler, samt vaske ned boligen.

Flyttebyrå bedrift Gamle Oslo

Kontorflytting Gamle Oslo

Kontorflytting i Gamle Oslo kan være en stor og krevende prosess, derfor er det viktig at det gjennomføres med så effektivt og behagelig som mulig, med minst mulig inngrep i driftshverdagen.

De fleste flyttebyråene i Gamle Oslo som har erfaring med kontorflytting kjenner til prosessene, er gode på planlegging og har god erfaring med hvilke hensyn som tas.

Pakking Gamle Oslo

Kontorflytting i Gamle Oslo kan være krevende hvis man skal gjennomføre all pakking selv, derfor leier mange inn flyttebyrå i Gamle Oslo til å gjennomføre jobben med ned- og oppakking.

Montering/demontering Gamle Oslo

Når man flytter kontor i Gamle Oslo er det ofte innkjøp av nye møbler i kombinasjon med gjenbruk av gamle, og i den forbindelse kan det være tidkrevende å montere/demontere alt selv.

Flytting – transport Gamle Oslo

Selve transporten av møbler og inventar er hovedoppgaven de fleste flyttebyråene i Gamle Oslo tilbyr, og det kan være mer kostnadseffektivt å leie inn et byrå enn å gjennomføre flyttingen selv.

Avfallshåndtering Gamle Oslo

I forbindelse med flytting av kontor i Gamle Oslo kan det være det er en del møbler og lignende som skal avhendes.

Da kan det være lurt å avtale med flyttebyrået i Gamle Oslo at de tar seg av alt avfall og bortkjøringen av dette.

Kontorvask Gamle Oslo

Når kontoret i Gamle Oslo er tømt skal det stort sett gjennomgå en fullstendig nedvask før avlevering.

De fleste flyttebyråene i Gamle Oslo som tilbyr kontorflytting kan også ta på seg jobben med å rengjøre lokalene for avlevering.

Pris flyttebyrå Gamle Oslo

De fleste flyttebyråene i Gamle Oslo opererer med timespris og fastpris på noen oppdrag. Timesprisen flyttebyråene i Gamle Oslo tar varierer mellom 950 kroner til 1.750 kroner for en til to mann inklusiv flyttebil.

For ekstra bærehjelp tar de fleste flyttebyråene i Gamle Oslo en timespris fra 500 kroner til 750 kroner. Alle disse prisene er inklusive merverdiavgift.

Det er mange av flyttebyråene i Gamle Oslo som tilbyr fastpris etter å ha gjennomført befaring av hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes.

I tillegg må det avklares hvilke tilleggstjenester som skal gjennomføres og omfanget av disse før man vil motta et tilbud på fastpris på flyttetjenester i Gamle Oslo.

Noen priseksempler på flyttebyrå i Gamle Oslo

Her er noen eksempler på priser på flyttebyrå i Gamle Oslo:

 • Timespris Gamle Oslo for 1-2 mann inklusive flyttebil: fra kr 950,- til kr 1.750,-
 • Timespris Gamle Oslo for 3 mann inklusive flyttebil: fra kr 1.500,-
 • Flyttevask Gamle Oslo: fra kr 70,- til kr 90,- per kvadratmeter
 • 1 roms leilighet Gamle Oslo (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
 • 2 roms leilighet Gamle Oslo (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 11.000,-
 • 3 roms leilighet Gamle Oslo (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
 • 4 roms leilighet Gamle Oslo (ca. 100m²): fra kr 11.500,- til kr 20.000,-

Dette er gjennomsnittlige priser hos flyttebyrå i Gamle Oslo, men det er tilfeller som er både billigere og dyrere – alt etter omfang av flyttelasset og distansen det skal flyttes.

Hva påvirker prisen på flyttebyrå i Gamle Oslo?

Det som først og fremst påvirker prisen på flyttebyrå i Gamle Oslo, er størrelsen på flyttelasset og distansen det skal flyttes. Jo flere ting du har og jo lengre avstanden er, jo dyrere blir prisen på flyttebyrå i Gamle Oslo.

Utover dette er det størst flytteaktivitet om sommeren og spesielt på store studiesteder, som er med på å øke etterspørselen – og som igjen øker prisene på flyttebyrå i Gamle Oslo.

Du bør inngå en skriftlig avtale med flyttebyrået i Gamle Oslo som beskriver oppdraget og hvilken pris det har, enten i form av timespris med forventet tidsbruk eller en fastpris på hele oppdraget.

flyttebyrå Gamle Oslo

Hvordan beregner man størrelsen på flyttelasset i Gamle Oslo?

Når flyttebyrået i Gamle Oslo beregner pris er en av de viktigste faktorene størrelsen på flyttelasset, som normalt sett beregnes i kubikkmeter.

Det kan være vanskelig selv for de mest erfarne flyttebyråene i Gamle Oslo å beregne eksakt kubikkmeter, men en tommelfingerregel kan være å dele boarealet på tre for å finne hvor mange kubikkmeter det sånn cirka er – bare husk å ta med boder, garasje, kjeller og loft i beregningen.

Noen eksempler:

 • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
 • 2 roms leilighet på 40 – 70m² utgjør ca. 20 – 25 m³
 • 3 roms leilighet på 65 – 90m² utgjør ca.  25 – 30 m³
 • Enebolig på 100 – 150m² utgjør ca. 35 – 50 m³
 • Vaskemaskin/komfyr utgjør ca. 0,6 m³
 • 1 flytteeske utgjør ca. 0,1 m³

Hva bør du tenke på før du innhenter pris på flyttebyrå i Gamle Oslo?

Før du innhenter tilbud fra flyttebyrå i Gamle Oslo bør du ha en klar oversikt over omfanget av flyttelasset.

Når du mottar tilbud fra flyttebyrå i Gamle Oslo er det enten basert på en grundig beskrivelse av oppdraget fra deg eller etter at de har hatt en befaring hos deg. Da er det viktig at flyttebyrået i Gamle Oslo har et reelt bilde av hva som skal flyttes, hvor det skal flyttes og hvilke andre tjenester de skal utføre.

Du bør planlegge flytteprosessen i så god tid som mulig, det gjør at du har bedre forutsetninger for å kunne inngå en avtale med et flyttebyrå flyttebyrået i Gamle Oslo som du blir fornøyd med.

flyttebyrå Gamle Oslo

Billig flyttebyrå Gamle Oslo

De fleste ønsker å betale minst mulig for flyttetjenester i Gamle Oslo, men billigst er ikke alltid best.

Pris på flyttebyrå i Gamle Oslo er og skal være viktig for deg, men det er også tingene dine. Du vil forsikre deg om at tingene dine er i ivaretatt før, under og etter transport – derfor er seriøsiteten og kvaliteten på flyttebyrået i Gamle Oslo en faktor du bør ta med i beregningen.

Vi vet at alle disse tingene er viktig for deg, derfor samarbeider vi kun med flyttebyråer i Gamle Oslo som innehar de kvalitetene man bør se etter. Det er uansett viktig at du sjekker at alt føles og oppleves trygt og sikkert med de flyttebyråene i Gamle Oslo du mottar tilbud fra.

Hvilket flyttebyrå er best i Gamle Oslo?

Hvilket flyttebyrå i Gamle Oslo som er best kan være en vanskelig oppgave å avgjøre, men det er en del faktorer som spiller inn når man skal velge ut den beste kandidaten.

Først og fremst bør det flyttebyrået man velger i Gamle Oslo være registrert i Brønnøysundregisteret. Det kan også være en fordel å sjekke flyttebyrået i Gamle Oslo sin økonomi på proff.no. Det vil gi deg en indikasjon på hvordan tingenes tilstand er i selskapet i form av hvor lenge de har holdt på og hvordan det økonomiske bildet til flyttebyrået i Gamle Oslo er.

Du bør også sjekke hvilke forsikringer flyttebyrået i Gamle Oslo tilbyr, egenandel og hvorvidt du bør tegne egne dekninger utenom.

Til slutt handler det rett og slett om hvilke behov og kriterier du har til flyttebyrået i Gamle Oslo du ønsker å benytte. Du vil jo forsikre deg om at flyttebyrået i Gamle Oslo kan gjennomføre oppdraget på en tilfredsstillende måte, både økonomisk og kvalitetsmessig.

flyttebyrå Gamle Oslo

Tilbud fra flyttebyrå i Gamle Oslo gjennom Flyttelasset.no

Motta tilbud fra flyttebyrå i Gamle Oslo.

Flyttelasset.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig flyttebyrå som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar på seg oppdrag i Gamle Oslo.

Fyll ut skjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av det mest passende flyttebyrået i Gamle Oslo innen kort tid.

Flyttebyrå Gamle Oslo

Hvordan fungerer Flyttelasset.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge flyttebyrå i Gamle Oslo.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi et kvalitetssikret flyttebyrå i Gamle Oslo som passer for deg.

Målet til Flyttelasset.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige flyttebyråene som tar på seg oppdrag i Gamle Oslo.

Fyll ut skjemaet og få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra flyttebyrå i Gamle Oslo!

Få et gratis tilbud på flyttebyrå i Gamle Oslo

innhold
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
 • Kontaktinfo

Privat eller bedrift

Privat eller bedrift

Flyttebyråer i Gamle Oslo

Leter du etter flyttebyrå i Gamle Oslo, som er en bydel i Oslo øst og består av delbydelene Grønland, Kampen, Enerhaugen (deler av Gamlebyen), Nedre Tøyen, Vålerenga, Ensjø og Valle, Etterstad med Brynseng og Helsfyr, Kværnerbyen (med resten av Gamlebyen, Ryenberget og Nygårdskollen), Bispevika med områdene Sørenga, Loenga, Grønlia og Bjørvika øst og øyene Bleikøya, Gressholmen, Heggholmen, Hovedøya, Kavringen, Lindøya, Nakkholmen og Rambergøya.

Bydel Gamle Oslo har Ca. 60.000 innbyggere fordelt på 32.363 boliger, hvor 95 % er blokkbebyggelse, og vi har bistått mange med å finne beste flyttebyrå i Gamle Oslo.

De aller fleste av Oslos 159 flyttebyråer tar på seg oppdrag i bydel Gamle Oslo.

Flyttelasset.no sitt mål er å finne det beste flyttebyrået i Gamle Oslo til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Flyttebyrå Gamle Oslo