Beste flyttebyrå Østensjø

Leter du etter flyttebyrå på Østensjø?

Er du på flyttefot og trenger hjelp av et flyttebyrå på Østensjø eller et som tar på seg oppdrag i området? Uansett hvilke behov, ønsker og krav du har, så vil du motta tilbud fra et kompetent og kvalitetssikret flyttebyrå på Østensjø.

Alle flyttebyråene vi samarbeider med på Østensjø er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, ha alle sertifikater og formelle krav i orden i tillegg til å ha bred og god erfaring.

For å motta tilbud fyller du bare ut og sender inn skjemaet, så formidler vi forespørselen til det flyttebyrået på Østensjø som passer dine behov og ønsker best.

Få et gratis tilbud på flyttebyrå på Østensjø

hero
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
 • Kontaktinfo

Privat eller bedrift

Privat eller bedrift

Slik får du et tilbud på flyttebyrå på Østensjø på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av hva du ser ditt flytteoppdrag flyttebyrå på Østensjø.

Alle henvendelser om flyttebyrå på Østensjø blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt henvendelsen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra et flyttebyrå som tar på seg oppdrag på Østensjø.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for flytteoppdraget på Østensjø.

3. Oppdraget utføres

Flyttebyrå på Østensjø gjennomfører flyttingen ut fra dine ønsker og behov, til avtalt tidspunkt og pris.

Flyttelasset.no samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar oppdrag på Østensjø.

.

Hva kan et flyttebyrå på Østensjø hjelpe med?

Pakkehjelp Østensjø

Mange velger å benytte seg av hjelp til pakkingen av flyttelasset på Østensjø – både på grunn av at man sparer tid selv, men også penger på plassen det opptar.

De som har drevet med flytting på Østensjø en stund har god erfaring med effektiv pakking og god utnyttelse av plass.

Pakkemateriell Østensjø

Som regel får du kjøpt bobleplast, esker og lignende billigere gjennom flyttebyrået på Østensjø.

Montering/demontering Østensjø

De fleste flyttebyråene på Østensjø tilbyr hjelp til å demontere/montere nye og brukte møbler i forbindelse med flytting.

Bortkjøring/Rydding Østensjø

I forbindelse med flytting på Østensjø er det ofte møbler og annet avfall man ønsker å få fjernet.

Flyttebyråene på Østensjø kan ta på seg jobben med å rydde og å få kjørt bort alt som skal kastes.

Spesialgjenstander Østensjø

Flytting av spesialgjenstander på Østensjø, som pianoer og lignende, krever godt utstyr og god erfaring med flytting av tunge og ofte dyre gjenstander.

De aller fleste flyttebyråene på Østensjø vi samarbeider med har erfaring med flytting av spesialgjenstander.

Mellomlagring/oppbevaring Østensjø

Har du behov for å mellomlagre inventar etter flytting tilbyr mange av flyttebyråene på Østensjø dette som egen tjeneste eller i samarbeid med aktører som driver lagervirksomhet.

Flyttevask Østensjø

Når man flytter skal man som oftest levere boligen til noen andre og det kan være betryggende og beroligende å vite at noen profesjonelle tar hånd om den biten på Østensjø.

Dette tar som regel ikke flyttebyråene på Østensjø så mye for som man ofte tror.

Flyttetransport Østensjø

Transport av flyttelasset er hovedoppgaven til flyttebyrået på Østensjø.

Det er mange som vurderer å leie flyttebil for å gjennomføre flyttingen selv, men bruker man et flyttebyrå på Østensjø overlater man jobben til noen som har god erfaring med dette på daglig basis.

Rydding av dødsbo Østensjø

For mange er det vanskelig å rydde i et dødsbo etter noen som man har hatt nær, og derfor velger man heller å benytte seg av et flyttebyrå på Østensjø til å rydde, kjøre bort avfall og møbler, samt vaske ned boligen.

Flyttebyrå bedrift Østensjø

Kontorflytting Østensjø

Kontorflytting på Østensjø kan være en stor og krevende prosess, derfor er det viktig at det gjennomføres med så effektivt og behagelig som mulig, med minst mulig inngrep i driftshverdagen.

De fleste flyttebyråene på Østensjø som har erfaring med kontorflytting kjenner til prosessene, er gode på planlegging og har god erfaring med hvilke hensyn som tas.

Pakking Østensjø

Kontorflytting på Østensjø kan være krevende hvis man skal gjennomføre all pakking selv, derfor leier mange inn flyttebyrå på Østensjø til å gjennomføre jobben med ned- og oppakking.

Montering/demontering Østensjø

Når man flytter kontor på Østensjø er det ofte innkjøp av nye møbler i kombinasjon med gjenbruk av gamle, og i den forbindelse kan det være tidkrevende å montere/demontere alt selv.

Flytting – transport Østensjø

Selve transporten av møbler og inventar er hovedoppgaven de fleste flyttebyråene på Østensjø tilbyr, og det kan være mer kostnadseffektivt å leie inn et byrå enn å gjennomføre flyttingen selv.

Avfallshåndtering Østensjø

I forbindelse med flytting av kontor på Østensjø kan det være det er en del møbler og lignende som skal avhendes.

Da kan det være lurt å avtale med flyttebyrået på Østensjø at de tar seg av alt avfall og bortkjøringen av dette.

Kontorvask Østensjø

Når kontoret på Østensjø er tømt skal det stort sett gjennomgå en fullstendig nedvask før avlevering.

De fleste flyttebyråene på Østensjø som tilbyr kontorflytting kan også ta på seg jobben med å rengjøre lokalene for avlevering.

Pris flyttebyrå Østensjø

De fleste flyttebyråene på Østensjø opererer med timespris og fastpris på noen oppdrag. Timesprisen flyttebyråene på Østensjø tar varierer mellom 950 kroner til 1.750 kroner for en til to mann inklusiv flyttebil.

For ekstra bærehjelp tar de fleste flyttebyråene på Østensjø en timespris fra 500 kroner til 750 kroner. Alle disse prisene er inklusive merverdiavgift.

Det er mange av flyttebyråene på Østensjø som tilbyr fastpris etter å ha gjennomført befaring av hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes.

I tillegg må det avklares hvilke tilleggstjenester som skal gjennomføres og omfanget av disse før man vil motta et tilbud på fastpris på flyttetjenester på Østensjø.

Noen priseksempler på flyttebyrå på Østensjø

Her er noen eksempler på priser på flyttebyrå på Østensjø:

 • Timespris Østensjø for 1-2 mann inklusive flyttebil: fra kr 950,- til kr 1.750,-
 • Timespris Østensjø for 3 mann inklusive flyttebil: fra kr 1.500,-
 • Flyttevask Østensjø: fra kr 70,- til kr 90,- per kvadratmeter
 • 1 roms leilighet Østensjø (ca. 35m²): fra kr 5.000,- til kr 8.000,-
 • 2 roms leilighet Østensjø (ca. 50m²): fra kr 6.500,- til kr 11.000,-
 • 3 roms leilighet Østensjø (ca. 75m²): fra kr 10.000,- til kr 15.000,-
 • 4 roms leilighet Østensjø (ca. 100m²): fra kr 11.500,- til kr 20.000,-

Dette er gjennomsnittlige priser hos flyttebyrå på Østensjø, men det er tilfeller som er både billigere og dyrere – alt etter omfang av flyttelasset og distansen det skal flyttes.

Hva påvirker prisen på flyttebyrå på Østensjø?

Det som først og fremst påvirker prisen på flyttebyrå på Østensjø, er størrelsen på flyttelasset og distansen det skal flyttes. Jo flere ting du har og jo lengre avstanden er, jo dyrere blir prisen på flyttebyrå på Østensjø.

Utover dette er det størst flytteaktivitet om sommeren og spesielt på store studiesteder, som er med på å øke etterspørselen – og som igjen øker prisene på flyttebyrå på Østensjø.

Du bør inngå en skriftlig avtale med flyttebyrået på Østensjø som beskriver oppdraget og hvilken pris det har, enten i form av timespris med forventet tidsbruk eller en fastpris på hele oppdraget.

flyttebyrå Østensjø

Hvordan beregner man størrelsen på flyttelasset på Østensjø?

Når flyttebyrået på Østensjø beregner pris er en av de viktigste faktorene størrelsen på flyttelasset, som normalt sett beregnes i kubikkmeter.

Det kan være vanskelig selv for de mest erfarne flyttebyråene på Østensjø å beregne eksakt kubikkmeter, men en tommelfingerregel kan være å dele boarealet på tre for å finne hvor mange kubikkmeter det sånn cirka er – bare husk å ta med boder, garasje, kjeller og loft i beregningen.

Noen eksempler:

 • 1 m² boflate utgjør cirka 0,35 m³
 • 2 roms leilighet på 40 – 70m² utgjør ca. 20 – 25 m³
 • 3 roms leilighet på 65 – 90m² utgjør ca.  25 – 30 m³
 • Enebolig på 100 – 150m² utgjør ca. 35 – 50 m³
 • Vaskemaskin/komfyr utgjør ca. 0,6 m³
 • 1 flytteeske utgjør ca. 0,1 m³

Hva bør du tenke på før du innhenter pris på flyttebyrå på Østensjø?

Før du innhenter tilbud fra flyttebyrå på Østensjø bør du ha en klar oversikt over omfanget av flyttelasset.

Når du mottar tilbud fra flyttebyrå på Østensjø er det enten basert på en grundig beskrivelse av oppdraget fra deg eller etter at de har hatt en befaring hos deg. Da er det viktig at flyttebyrået på Østensjø har et reelt bilde av hva som skal flyttes, hvor det skal flyttes og hvilke andre tjenester de skal utføre.

Du bør planlegge flytteprosessen i så god tid som mulig, det gjør at du har bedre forutsetninger for å kunne inngå en avtale med et flyttebyrå flyttebyrået på Østensjø som du blir fornøyd med.

flyttebyrå Østensjø

Billig flyttebyrå Østensjø

De fleste ønsker å betale minst mulig for flyttetjenester på Østensjø, men billigst er ikke alltid best.

Pris på flyttebyrå på Østensjø er og skal være viktig for deg, men det er også tingene dine. Du vil forsikre deg om at tingene dine er i ivaretatt før, under og etter transport – derfor er seriøsiteten og kvaliteten på flyttebyrået på Østensjø en faktor du bør ta med i beregningen.

Vi vet at alle disse tingene er viktig for deg, derfor samarbeider vi kun med flyttebyråer på Østensjø som innehar de kvalitetene man bør se etter. Det er uansett viktig at du sjekker at alt føles og oppleves trygt og sikkert med de flyttebyråene på Østensjø du mottar tilbud fra.

Hvilket flyttebyrå er best på Østensjø?

Hvilket flyttebyrå på Østensjø som er best kan være en vanskelig oppgave å avgjøre, men det er en del faktorer som spiller inn når man skal velge ut den beste kandidaten.

Først og fremst bør det flyttebyrået man velger på Østensjø være registrert i Brønnøysundregisteret. Det kan også være en fordel å sjekke flyttebyrået på Østensjø sin økonomi på proff.no. Det vil gi deg en indikasjon på hvordan tingenes tilstand er i selskapet i form av hvor lenge de har holdt på og hvordan det økonomiske bildet til flyttebyrået på Østensjø er.

Du bør også sjekke hvilke forsikringer flyttebyrået på Østensjø tilbyr, egenandel og hvorvidt du bør tegne egne dekninger utenom.

Til slutt handler det rett og slett om hvilke behov og kriterier du har til flyttebyrået på Østensjø du ønsker å benytte. Du vil jo forsikre deg om at flyttebyrået på Østensjø kan gjennomføre oppdraget på en tilfredsstillende måte, både økonomisk og kvalitetsmessig.

flyttebyrå Østensjø

Tilbud fra flyttebyrå på Østensjø gjennom Flyttelasset.no

Motta tilbud fra flyttebyrå på Østensjø.

Flyttelasset.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig flyttebyrå som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige flyttebyråer som tar på seg oppdrag på Østensjø.

Fyll ut skjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av det mest passende flyttebyrået på Østensjø innen kort tid.

Flyttebyrå Østensjø

Hvordan fungerer Flyttelasset.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge flyttebyrå på Østensjø.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi et kvalitetssikret flyttebyrå på Østensjø som passer for deg.

Målet til Flyttelasset.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige flyttebyråene som tar på seg oppdrag på Østensjø.

Fyll ut skjemaet og få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra flyttebyrå på Østensjø!

Få et gratis tilbud på flyttebyrå på Østensjø

innhold
 • Privat eller bedrift?
 • Adresse fra
 • Adresse til
 • Kort beskrivelse av oppdraget
 • Kontaktinfo

Privat eller bedrift

Privat eller bedrift

Flyttebyråer på Østensjø

Leter du etter flyttebyrå på Østensjø, som er en bydel i Oslo øst, plassert nær Østmarka og består av områdene Høyenhall, Oppsal, Bøler, Bogerud, Skullerud, Abildsø, Manglerud, Rognerud, Ulsrud, Trasop og Godlia.

Bydel Østensjø har litt over 50.000 innbyggere fordelt på 22.659 boliger, hvor 62 % er blokkbebyggelse, og vi har bistått mange med å finne beste flyttebyrå på Østensjø.

De aller fleste av Oslos 159 flyttebyråer tar på seg oppdrag i bydel Østensjø.

Flyttelasset.no sitt mål er å finne det beste flyttebyrået på Østensjø til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Flyttebyrå Østensjø